Over ons

Heineken Hoek is gevestigd op dé A-locatie van Amsterdam midden op het Leidseplein. Omgeven door bekende plekken als Paradiso, het DeLaMar Theather en de Melkweg is Heineken Hoek niet te missen.  
Vanuit Heineken Hoek heb je, onder het genot van een hapje en een drankje, uitzicht op het Leidseplein en in de zomer zit je op ons terras op het Leidseplein zelf!

Het café is zeven dagen in de week geopend en je kan hier niet alleen een hapje of een drankje te doen. Er worden ook voetbalwedstrijden uitgezonden en in de avonduren is het tijd voor dansjes en drankjes.

Bij Heineken Hoek mag je altijd gezellig binnen wandelen. Reserveren kan natuurlijk ook! Dit doe je door te bellen naar +31 20 627 77 44
 

 

Highlights

Serve night

Elke vrijdag- en zaterdagavond vanaf 22:00 uur is het Serve Night bij Heineken Hoek. Een clubavond met DJ en onze signature drinks: Jägerbombs en Gin & Tonics.

Begin je weekend goed bij ons :)

 

 

Dinner card

IQ Creative, het bedrijf achter een groot aantal Amsterdamse horecagelegenheden, heeft een dinnercard die je kan gebruiken bij Heineken Hoek en tien andere restaurants.

Er is voor iedereen wel iets toepasselijks te vinden voor elk moment van de dag en voor elke smaak. Beleef de Mexicaanse street food keuken bij Arriba Arriba, geniet van delicatessen bij Envy en Wolf Atelier of ervaar de extravaganza van supperclub en supperclub cruise. Liefhebbers van stoere gerechten en BBQ-lovers bij Julius bar&grill en voor de perfecte tartaar aan de Amsterdamse grachten is Prinz Wolf dé locatie bij uitstek. Wil je alleen een drankje doen? Bij het huiselijke Apt. geniet je van mooie whiskey's en cocktails.

De IQ Creative Dinner Card heeft een waarde van € 25,- en is inwisselbaar bij één van de volgende restaurants: Happyhappyjoyjoy,  Prinz Wolfsupperclubsupperclub cruiseEnvyArriba ArribaHeineken HoekWolf AtelierJulius bar&grill en Apt

Wil je een IQ Creative dinner card bestellen? Klik hier!

 

 

photo
photo

Evenementen

Concert in Paradiso of een theathervoorstelling in het De La Mar Theater? Stap de Heineken Hoek binnen voor een hapje en een drankje of om gezellig na te borrelen! Heineken Hoek is centraal gelegen op het Leidseplein en hierdoor dé plek voor deze gelegenheid. 

Daarnaast is Heineken Hoek is erg geschikt voor het houden van zowel klein- als grootschalige evenementen. Of het nu een borrel, diner voor familie of vrienden, fotoshoot of een zakelijk evenement betreft, voor elke gelegenheid zijn er mogelijkheden en alles is naar wens in te richten.

Onze Sales & Events afdeling denkt graag met u mee! U kunt contact opnemen met via 020 - 627 77 44 of via e-mail: sales@iqcreative.nl
 

Contact

Adres

Kleine Gartmanplantsoen 1-3
1017 RP Amsterdam
info@iqcreative.nl
+31 20 627 77 44

Openingstijden

Zondag - donderdag:
10h00 - 00h00

Vrijdag & zaterdag:
10h00 - 03h00

Openbaar vervoer

Heineken Hoek is per openbaar vervoer bereikbaar via tram 1, 2, 5, 7 & 10 (halte Leidseplein).

 

Parkeren

Parkeergarage De Hoofdstad:
Prinsengracht 540 (4 min. lopen)

Parkeergarage Byzantium:
Tesselschadestraat 1G (5 min. lopen)

Q-park Europarking:
Marnixstraat 250 (11 min. lopen)